Ervaren softwareontwikkelaar
Voor uw klantcontactprocessen

Vanuit de praktijk

ByProxy houdt zich ruim 5 jaar bezig met klantcontact processen en de automatisering daarvan. Van origine liggen de roots in de automotive, maar inmiddels bedienen wij ook diverse opdrachtgevers uit andere branches. Voorafgaand aan en gedurende het ontwikkeltraject adviseren wij u pro-actief om tot een gebruiksvriendelijke en efficiënte software oplossing te komen.

Dot Net en MS SQL als basis

ByProxy specialiseert zich in het maken van applicaties voor het Microsoft platform. De combinatie van .Net programmeertaal op een Microsoft SQL Server database platform vormt hierbij de basis. Toepassing van moderne technieken als Ajax zijn hierbij voor ons een vanzelfsprekendheid. Andere expertise zoals JAVA, PHP is beschikbaar.

PC, PDA of mobiele telefoon

Wij bouwen (web)applicaties voor uiteenlopende doelgroepen. Ook de gebruikersinterfaces variëren hierbij. Behalve het bouwen van reguliere (web)applicaties zijn we ook actief in specifieke toepassingen voor een PDA (bijvoorbeeld een leadgeneratie applicatie voor beurzen) of mobiele telefoon (zie mober).

Kostefficiënt, flexibel en hoge kwaliteit

Wij maken gebruik maken van ons eigen offshore software ontwikkelbedrijf en zijn hierdoor kostentechnisch zeer interessant voor het bouwen van uw applicatie. Vanuit Nederland wordt met u gewerkt aan de ontwerpen van de applicatie. Tijdens de programmeerfase kunt u met zowel het Nederlandse als Nepalese (project) management in het Nederlands communiceren. Onze programmeurs communiceren in uitstekend Engels. Procedures en protocollen zijn tot in detail uitgewerkt en vormen de basis voor onze kwaliteitsborging.

Software as a Service (SaaS) en hosting via een ASP model

Steeds vaker programmeren wij webapplicaties. Niet ieder bedrijf heeft direct toegang tot een eigen webserver met MS SQL database. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om door ons ontwikkelde software te hosten en te beheren. Wij treden dan op als Application Service Provider. Onze servers zijn volledig redundant uitgevoerd en bevinden zich in een professioneel (extern) datacentrum. Vanzelfsprekend wordt gewerkt op basis van scherpe Service Level Agreements (SLA's).

Microsoft Partner

Wij claimen ons specialisme in dotNet applicaties allereerst op basis van de door ons uitgevoerde projecten. Daarnaast hebben onze programmeurs allen tenminste het certificaat Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) behaald en zijn bezig met de opleiding tot Microsoft Certified Software Developer (MCSD). Tenslotte zijn we Microsoft Partner en hebben hierdoor altijd toegang tot de meest actuele trainingen en kennisdatabanken.