Offshore Outsourcing Partner
Hoge prijs/kwaliteitverhouding

Uw ‘eigen’ offshore programmeur(s) via Virtuele Detachering al vanaf € 12,50 per manuur
Stel:

  • U kunt zelf een ontwikkeltraject technisch/ inhoudelijk aansturen.
  • U bent op zoek naar een kostefficiënte manier om uw technisch ontwerp te laten uitvoeren.
  • U ontwikkelt zelf software en heeft tijdelijk behoefte aan extra capaciteit.
  • Dan is het voor bepaalde periode toevoegen van onze offshore programmeurs aan uw team iets voor u.

Tegen vooraf bepaalde condities (termijn, aantal manuur en tarief) huurt u ontwikkelcapaciteit bij ons in. U bepaalt zelf welke activiteiten worden uitgevoerd en hoe deze verlopen. Communicatie met de medewerkers geschiedt door uzelf in het Engels. We maken hierbij met name gebruik van Skype en onze interne projectmanagement tool.

Al vanaf € 12,50 per manuur huurt u een Microsoft gecertificeerde software programmeur. Mocht u tijdens het traject behoefte hebben aan additionele begeleiding door ByProxy, dan kunt u naar behoefte gebruik maken van architect of projectmanager in Nederland of in Nepal. Vanzelfsprekend worden condities vooraf met u afgestemd.
Interesse of meer informatie? Neem contact met ons op!

Liever een programmeur bij u gedetacheerd?

Dankzij een convenant tussen ByProxy en de IND (Immigratie en Naturalisatie Dienst), behoort het tot de mogelijkheden om onder voorwaarden onze medewerkers naar Nederland te laten komen voor een detachering bij u op locatie. Deze detachering kan voor langere duur. Uw inspanningen om mensen in te werken op uw systemen en processen leveren voor lange termijn resultaat op. Onze ervaring leert dat onze medewerkers zeer gemotiveerde, hardwerkende en leergierige arbeidskrachten zijn, niet in de laatste plaats vanwege de kans die zij krijgen om in het westen te werken en leven.

Microsoft gecertificeerde medewerkers

ByProxy Nepal is gevestigd in een modern pand in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. Onze medewerkers hebben allen een universitaire opleiding informatica en spreken en schrijven uitstekend Engels.
Dankzij een uniek en speciaal voor ByProxy Nepal opgezet werving en selectietraject zijn al onze instromende collega’s Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) bij aanname. Daarnaast krijgt men de kans om door te ontwikkelen naar Microsoft Certified Software Developer (MCSD).

Sociaal verantwoordelijk ondernemen

Natuurlijk is arbeid goedkoper in Azië.
En toch zijn u en wij niet de enigen die daarvan profiteren.

ByProxy garandeert haar werknemers een werkomgeving en arbeidsomstandigheden naar westerse maatstaven. Wij bieden onze werknemers een bovengemiddeld salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo werkt men bij ons 5 dagen waar 6 dagen standaard is. Wij bieden uitstekende trainings- en certificeringsmogelijkheden waarvan een deel onder werktijd. Deelname aan spaarloonregelingen en ziektekostenverzekering voor medewerkers en hun familieb behoren tot het standaard pakket secundaire voorwaarden. Tenslotte zijn voor ons evidente zaken als verwarming, Airco, een ruime werkplek en state-of-the art PC’s en beeldschermen gegarandeerd.